Stacks Image 274

Broodjesbar & Frituur HALTE45

Wij heten u welkom op onze website.

Hallo, Wij zijn Nicole en Alwin en sinds 4 mei 2016, na een flinke verbouwing, zijn wij de uitbaters van Broodjesbar - Frituur HALTE45 te Overpelt.

U staat bij ons centraal en daarom streven wij ernaar om u alleen het BESTE aan te bieden. Zodoende vindt u bij ons alleen kwaliteitsproducten zoals; vers belegde broodjes, verse frieten, verse salades, diverse schotels, de beste snacks, waarvan ook uit eigen keuken en ambachtelijk huisgemaakte producten zoals bijvoorbeeld onze Stoofvlees, Vidée, Goulash en Satésaus. Tevens werken wij met zeer hoogwaardige frituuroliën voor het afbakken van onze producten.

Wij schenken veel aandacht aan de gerechten die u bij ons besteld en natuurlijk ook aan de opmaak hiervan, het oog wil echter ook wat! Hieruit spreekt de liefde voor het vak van Friturist. Het vak van Friturist hebben wij mogen leren bij “Lutje en Rob” uit Peer, de beste en bekendste frituur van België. Daar hebben wij de fijne kneepjes van het vak mogen leren en dit proeft u zeker terug in onze gerechten uit eigen keuken.

Wij hopen u te mogen verwelkomen, zodat u kunt genieten van onze heerlijk vers gemaakte gerechten naar keuze, om deze mee naar huis te nemen of bij HALTE45 op te eten in de mooie zitgelegenheid en sfeervolle ambiance.

Tot ziens!

Hartelijke groet,

Nicole & Alwin

Broodjesbar & Frituur HALTE45
Dorpsstraat 45
3900 Pelt (Overpelt)
Tel: +32 11 447 390
frieten, overpelt
Facebook Frieten Overpelt


Broodjesbar & Frituur HALTE45 ligt in de gemeente Pelt in het centrum van Overpelt en vanuit Neerpelt of Lindel binnen 5-10 minuten te bereiken. Misschien wel de beste Frituur / Cafetaria en Broodjeszaak in de regio Neerpelt en Overpelt.